Mennyttä ajankohtaista (2003):

2.10.2003 Syksy saapuu
Syksyn mukana illat viilenevät ja hämärtyvät. Tämä tietenkin hankaloittaa iltaisin kuvaamista, mutta ainakin vielä se onnistuu. Studiovalojen hankintaprojektini tosin vihdoin nytkähti eteenpäin, joten nyt on käytettävissä muutakin kuin kameraan kiinnitettäviä salamoita, jos vain kuvauspaikalta löytyy sähköä.


13.8.2003 Sivusto-ongelma johtui palveluntarjoajasta
Lomalta palattuani havaitsin että alihakemistoissa sijaitsevat sivut ovat ihan rikki. Tämä ilmeisesti johtui palveluntarjoajan tekemästä PHP-päivityksestä jonka seurauksena sivujen palasia (include:t) etsittiin oletuksellisesti eri paikasta kuin ennen. Pahoittelen ongelmia ja toivon että ne on nyt korjattu kaikkialta.


17.7.2003 Ulkomailla 31.7.-10.8.
Lomailen ulkomailla reilun viikon, 31.7. - 10.8. ja olen tuolla ajanjaksolla sekä sähköpostin että puhelimen saavuttamattomissa. Ennen matkaa voi yhä kuvata ja tietenkin sen jälkeen. Kiinnostuneita malleja kaivataan aina.


18.6.2003 Juhannusaluspäivityksiä
Hyvää Juhannusta kaikille! Lisätty mallisivuille tiivistelmä olennaisista asioista ja ohjeita kuvauksiin valmistumiseen. Lisätty oletussopimus myös verkkoon näkyville (pdf-muodossa, eli tarvitset acrobat reader ohjelman.) Lomake tuntuu toimivan, koska sen kautta on nyt jopa tullut muitakin kuin testi-ilmoittautumisia :)


4.6.2003 Lomakkeessa ollut ongelmia
Todettu, että ilmoittautumislomake ei ole tuntemattomasta syystä toiminut ainakaan muutamaan päivään. Se toimi kyllä julkaistaessa toukokuun lopulla ja vaikuttaa taas toimivan. Mikäli et ole saanut tai saa vastausta ilmoittautumiseesi muutaman päivän sisällä, olisi kiva jos viitsisit ilmoittaa asiasta mailitse.


1.6.2003 Sivujen päivitystä
Päivitetty gallerioiden ulkonäköä ja toiminnallisuutta. Lisätty FAQ, uusittu etusivua, siirretty ajankohtaiset tänne, ja muita pienempiä päivityksiä.


25.5.2003 Mallihaku aloitettu
Kesällä olisi kiva kuvata ihmisiä ulkona. Nyt on lämmintä ja valoisaa, joten aloitin pienimuotoisen kampanjan kuvattavien löytämiseksi. Pääpaino etsinnässä varmaan nuorilla naisilla, koska heidän löytämisensä tuntuu olevan vaikeinta, mutta rajoitteita ei ole.


28.5.2003 Sivut avattu
Lisää sisältöä tulee jahka saan taas jotain aikaiseksi (toivottavasti pian), mutta nyt ainakin sain mallihakujutut esille.