Sisältö:
Kuvaaja
Idea
Gallerioita
Taustakuvia
Malliksi
Ajankohtaista
Usein kysyttyä
Yhteystiedot

Ajankohtaista:

1.2.2005 Uusi studio
Olen saanut käyttömahdollisuuden oikeaan studiotilaan Helsingin keskustassa, joten studiokuvauskin on nyt helpompaa ja erityisesti tilaa on enemmän.

Studio on yhdistyskäytössä, eli se ei ole omani joten aivan milloin vain kuvaukset eivät onnistu, vuorojen varaukset tapahtuvat maanantai-iltaisin. Studion käyttömaksu on kaupallisiin studioihin verrattuna minimalinen, vain noin 10 euroa. Oletusarvoisesti katson että studiomaksu on ns. kulu joka tulee kuvauksen tilaavan osapuolen maksettavaksi, mutta kuten aina, asioista voi neuvotella.

1.12.2004 Messenger
Kuvaamo nyt myös Messengerissä. Tein meseä varten uuden messenger@kuvaamo.net osoitteen, johon saa ottaa yhteyttä, lisäillä kontakteihin, kysellä, tai muuten vaan tulla juttelemaan.


23.7.2004 Matkoilla elokuun alussa
Olen elokuun alussa matkoilla ja siten tavoittamattomissa 30.7.-9.8., joten tuona aikana en vastaile puhelimeen enkä sähköpostiin. Sen jälkeen puran sitten toki heti mahdollista postikasaa mahdollisimman pian.


1.7.2004 Ensimmäinen uusi galleria
Sainpa vihdoin uuden kameran kuvia esille kesän ensimmäiseen galleriaan (maisemia). Säät eivät ole enää olleet niin suotuisia kuin aikaisemmin, mutta uusia malleja kaivataan toki. Hämmentävästi kauempaa Suomesta kyllä löytyisi halukkaita, mutta pääkaupunkiseudulta halukkaita on ollut nihkeästi.


15.6.2004 Uusi kamera
Uusi kamera vihdoin kädessä. Ensimmäinen oikea järjestelmädigini, Canonin 10D, siihen salama (550EX) ja yksi yleiskäyttöinen objektiivi (Sigma 24-135, f/2.8-4.5). Lisää ja parempia objektiiveja jahka saa lisää säästettyä. Mutta kyllä tuon nopeus on aivan eri luokkaa kuin vanhan Nikon 5700:n. Kuvausiloa riittää.Vanhoja: 2003
 
© 2003 www.kuvaamo.net