Sisältö:
Kuvaaja
Idea
Gallerioita
Taustakuvia
Malliksi
Ajankohtaista
Usein kysyttyä
Yhteystiedot

Sivuston taustaa

Olen melko pitkään pohtinut, että pitäisi hankkia oma domaini jonne voisi pistää nettiin omia juttuja, erityisesti kuvia, jotka vievät runsaahkosti tilaa eivätkä siten mahdu mihin tahansa rajattuun paikkaan. Lisäksi halusin ilmaispalveluita luotettavamman paikan jonne saan myös muutaman sähköpostilaatikon.

Koska valokuvaaminen on pitkäaikaisin harrastukseni ja haluaisin laajentaa kokemuspiiriäni myös mallikuvauspuolelle, päätyin sitten lopulta nimeämään saitin kuvaamo.net:iksi. Tavallaan toiveena olisi myös saitin kautta onnistua houkuttelemaan joku kuvattavaksikin.

Lisäksi totesin, että jotkut tutut valittivat, että mallitoimistot veloittavat koekuvauksista ja kursseista (tai siitä että yleensä ottavat jonkun listoilleen) suuria summia, ja päädyin siihen, että korvauksena kuvauksesta voisin näillä sivuilla tarjota myös pieniä portfolioita niille malleilleni jotka sellaista kaipaavat.

En siis itse vielä ole kovin kokenut mallikuvauspuolella, mutta tarkoitus olisi hankkia lisää kokemusta ja tähän kaipaankin myös kiinnostuneita nuoria naisia (tai miksei miehiäkin) jotka eivät vielä ole ainakaan rutinoituneessa uraputkessa, vaan jotka haluaisivat poseerata omaksi ilokseen tai etsivät yleensä jotain mistä ponnistaa. No, mallitoimistoksi en ole suunnitellut rupeavani, vaan pitäväni tämän edelleen harrastustasolla. No, tietysti jos joskus jotain freelancer kuvauskeikkaa saa, niin mikä ettei.

Mutta sivuston ei kuitenkaan ole tarkoitus olla pelkästään vakavastiotettava, vaan pistänen tänne kuvia vähän kaikesta mitä tulee kuvattua, myös ihan räpsykuvia. Liikun melko usein kameran kanssa ja muidenkin harrastusten parista kertyy kuvia. Lisäksi, kuten sanoin, tänne on tarkoitus tulla myös kotisivuni, vaikka itse saitilla onkin selkeästi valokuvauksellinen painotus.

Valokuvauspuolella on tarkoitus kerätä tänne materiaalia ja linkkejä joista olisi hyötyä myös muille kuvaajille ja malleille. Jossain vaiheessa ehkä jonkin sortin foorumikin. Saa nähdä. Tämä on kokeilu ja tarkoitus on pitää kivaa :)

-Juho

 
© 2003 www.kuvaamo.net