Sisältö:
Kuvaaja
Idea
Gallerioita
Taustakuvia
Malliksi
Ajankohtaista
Usein kysyttyä
Yhteystiedot

Olen hesalainen harrastelijavalokuvaaja, harrastanut valokuvausta kaiketi noin kymmennen ikäisestä alkaen vaihtelevassa määrin. Jossain vaiheessa oli parinkin vuoden lähes täydellinen tauko kameran käytössä, toisinaan taas filmiä kului paljonkin. Viime vuosina mahdollisuus lainata digikameraa on lisännyt otettujen ja käsiteltyjen kuvien määrää ja lopulta hankittu oma digikamera innosti tämänkin sivuston tekemiseen. Pelkän kuvauksen lisäksi olen pitkään ollut kiinnostunut kuvien käsittelystä ja grafiikasta.

Kiinnostukseni kuvien käsittelyä kohtaan ei kuitenkaan tarkoita etten arvostaisi perinteisempää valokuvausta ilman sen suurempia jälkitoimia. Itselläni ei ole ollut kovin paljoa mahdollisuuksia työstää kuvia pimiössä enkä filmipuolella ole kuvannut paljoa mustavalkoisella mutta kiinnostukseni mustavalkokuvaa kohtaan on jopa kasvanut digitaalikaudella vaikka suurimman osan kuvista kuvaan edelleenkin värillisenä.

Kuvauskohteenani on suureksi osaksi ollut ympäristö, valot ja värit, maisemat ja auringonlaskut sun muut. Yö- tai hämäräkuvaus jalustan kanssa on kuulunut mielenkiinnon kohteisiin jo useita vuosia. Lisäksi kotioloissa on tullut kuvattua melko paljon vanhempien koiria ja viime aikoina myös kämppiksen kissoja. Ihmiskuvaus on alkanut kiinnostaa vasta viimeaikoina.

Aivan viime aikoina olen alkanut olla kiinnostunut kuvaamaan malleja, vaikka tähän ei ole vielä paljoa mahdollisuuksia ollutkaan, johtuen lähinnä harrastusmielessä kiinnostuneiden naisten puutteesta. Niin kauan kuin itse teen tätä harrastuspohjalta en ole valmis maksamaan kovin usein mallista kymmeniä euroja tunnilta, ellei tämä myös tarkoita ammattitaitoista mallia.

Niinpä olenkin kiinnostunut kuulemaan aloittelevista malleista jotka kaipaavat kuvia portfolioonsa tai muista jotka olisivat valmiita poseeraamaan omaksi ilokseen.

Minua voi myös tiedustella kuvaustehtäviin, jos haluat kuvauttaa itseäsi, riippuen kuvien tyypistä ja siitä voinko itse käyttää niitä portfoliossani ja missä kuvaus tapahtuisi joko ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan. Katso yhteystiedot

 
© 2003 www.kuvaamo.net