Sisältö:
Kuvaaja
Idea
Gallerioita
Taustakuvia
Malliksi
  Mallihakemus
  Kuvauksista
  Sopimuksista
  Sopimus (pdf)

Ajankohtaista
Usein kysyttyä
Yhteystiedot

Kiinnostaako poseeraus?

Valokuvausta harrastusmielellä omaksi iloksi sinulle ja minulle. Eli henkilökuvausta aloitteleva harrastajakuvaaja etsii malleja jotka tulevat kuviin kiinnostuksesta eikä rahasta. Sinun ei tarvitse olla kiinnostunut mallin urasta, eikä olla 'mallimittainen'. Kuvaan myös tavallisia ihmisiä omaksi iloksi ja netportfoliooni. Kasvo-, koko-, kesä-, kaverikuvat, yms. Toiveittesi mukaan. Myös rohkeammille malleille tai halutessasi luottamuksella. Asetat tietysti omat rajasi ja saat kuvista digikopiot.

Oletko kiinnostunut esiintymään kameran edessä? Haaveiletko mallin urasta, muttet halua maksaa hirveitä summia kokeilusta? Tai haluatko vain huviksesi kokeilla miltä se tuntuu? En lupaa sinulle rahaa enkä mainetta, mutta saat luonnollisesti kuvista digikopiot itsellesi, omaan portfolioon tai vain omaksi iloksi.

Eli tänne malliosion alle olisi tarkoitus kerätä aineistoa joka helpottaa sekä harrastavien kuvaajien, että mallien elämää. Sivuston alle voit mallina saada halutessasi myös oman pienen portfolion ottamistani kuvista, jonka osoitetta voit jakaa eteenpäin itseäsi mainostaessasi. Portfolioon saa haluamasi määrän tietoa itsestäsi.

Jos tarvitset/haluat kuvia itsestäsi, muttet halua maksaa ammattikuvaajalle työkseen kuvaavan ammattilaisen hintaa, voit kokeilla ensin harrastelijaa, joka itsekin etsii kokemusta alalta. Kuvien laatu ei ehkä ole yhtä siloteltu kuin ammattistudiossa, mutta etpä toisaalta joudu sijoittamaankaan niihin valtavia summia ja saamme molemmat kokemusta.

Jos olet kiinnostunut poseeraamisesta, kerro toki itsestäsi ja toiveistasi mallihakemuksella tai mailaa minulle aivan vapaamuotoisesti yhteystiedoista löytyvään osoitteeseen. On aivan sama kiinnostaako sinua poseerata arkiasussa, iltapuvussa, bikineissä tai alasti, olennaista on että olet kiinnostunut ja avoimin mielin liikkeellä. Tarkoitus on että molemmilla on kivaa, ei se että väännetään irvissäsuin rahan vuoksi.

Katso myös usein kysytyt kysymykset ja kysy rohkeasti lisää jos on kysyttävää. foto@kuvaamo.net


Sivu siivottu (12.10.2004)

 
© 2003 www.kuvaamo.net